Masa Sandalye Kiralama

Dekor Organizasyon olarak, Farklı organizasyonlar adına ihtiyaç duyulan masa ve sandalye kiralama konusunda kurumsal bir hizmet sunmaktan memnuniyet duyarız.

Düğün, nişan, mezuniyet veya toplantı gibi pek çok farklı organizasyon adına isteklerinize yönelik masa sandalye sağlamaktayız.

Dekor Organizasyon Firmamız bünyesinde, düzenlediğiniz her türlü etkinlik konusunda ekonomik, yaratıcı ve pratik çözümlerle sizlere en iyi hizmeti sunuyoruz.

Ele aldığınız organizasyonun konseptine bağlı olarak masa sandalye kiralama hizmeti geniş ürün yelpazesi altında destekleniyor.

Bütün farklı organizasyonlar için uyumlu olan masa ve sandalyeler arasından rahatlıkla tercih yapabilirsiniz.

Tel: 0 534 595 63 44   


Kiralama Konusunda Farklı Çeşitler

Değişik davet ve organizasyonlar için konsepte uygun olarak, kişisel tercihinize hitap eden masa sandalye kiralama hizmeti firmamız bünyesinde güvenle sağlanmaktadır.

– Farklı boyut ve ölçülerde masalar, – Yuvarlak/banket masa, – Dikdörtgen masa çeşitleri, – Plastik, lake ahşap ve farklı materyaller eşliğinde sandalyeler, – Katlanır lake sandalyeler, – Nikah masası kiralama, – Özel organizasyonlar için kokteyl masası, – Catering (Yemek) konusunda servis masası, Kurumsal hizmet anlayışımızla sağladığımız destek kapsamında ihtiyaçlarınızı bize iletmeniz yeterlidir.


Uygun Fiyatlarla Masa Sandalye Kiralama

Uygun fiyatlarımız dahilinde masa sandalye kiralama hizmeti tam donanımlı ekipman üzerinden sağlanmaktadır.

Nakliye ve hamaliye gibi tüm etmenler fiyat dahilinde yer alır. Fiyatlar nakliyenin yapılacağı yer ve masa-sandalye sayısına göre değişkenlik gösterir.

 


Farklı Organizasyonlar İçin Masa Sandalye

Yıl içerisinde değişik amaçlarla pek çok organizasyon düzenlenir. Tüm organizasyonlar için ise en önemli eşyalar şüphesiz masa sandalyelerdir.

Mutlaka organizasyonların konseptine hitap edecek, davet süresince her türlü olanağı sağlayacak ürünler değerlendirilmelidir.

Bu konuda geniş ürün yelpazesi altında dilediğiniz sandalye ve masa çeşitlerini değerlendirebilirsiniz.

Uzman kadromuz ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiş anlayışımız doğrultusunda, ihtiyacınıza yönelik geniş sandalye ve masa yelpazesi sunuyoruz. Nişan, düğün, kına, toplantı ve mezuniyet baloları için farklı sandalye ve masalar bulunmaktadır.


Tel: 0 534 595 63 44 Her türlü etkinliğe uyum gösteren süslemelerle hazırlanmış masa ve sandalyeler firmamız bünyesinde sizleri bekliyor.

Özellikle gelen misafirlerin konforunu sağlayacak, organizasyon konseptini uyumlu seçenekler arasından tercih gerçekleştirebilirsiniz.

Davetli sayısı ne kadar olursa olsun en uygun fiyatlar üzerinden en kaliteli oturma elemanlarını değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca açılış, piknik ve sünnet ile pek çok kurumsal organizasyon konusunda da en ideal sandalye masa çeşitlerini sağlamaktan memnuniyet duyarız.


İhtiyaçlara bağlı olarak ebat, adet ve süslemeler firmamız bünyesinde titiz bir çalışma ile ele alınmaktadır. Masa ve sandalye gibi temel ekipman ihtiyacınız konusunda, en uygun fiyatlarla sizlere profesyonel destek sunuyoruz.

Masa sandalye kiralama

Mevsim değişimleri ve iklimsel şartlar düğün sezonunun başlangıcı olarak kabul edilmektedir.

Birçok çift evlenmek için doğru zamanı bekler, yaz,kış,sonbahar ve ilkbahar ayları aynı zamanda çalışan insanların izin almasını ve seyahat etmesini kolaylaştırır.

Böylelikle eş dost düğünlerine rahatlıkla gidebilir ve bu arada tatil yapma fırsatını da bulur. Durum böyle olunca düğünler oldukça kalabalık bir eğlenceye dönüşür.

İnsanlar düğünlerini evlerinin önünde veya müsait olan meydanlarda yapmayı tercih eder.

Ancak, katılımın yoğun olması beraberinde bir sorunu da ortaya çıkartır. Gelen misafirlerin ağırlanmasında kullanılacak masa ve sandalye ihtiyacı bu sorunların başında gelmektedir.

Fakat günümüz koşullarında yüzlerce sandalye ve onlarca masa almak oldukça büyük maliyettir. Bunun en kolay çözüm yolu ise masa sandalye kiralama seçeneğidir.


Neden Kiralama Tercih Edilir?

Gerek evlilik gerekse sünnet düğünleri zaten insanlara oldukça yüksek maliyetler doğurmaktadır.

Bu maliyetlere gelen onca misafiri ağırlamak için masa ve sandalye alma maliyeti eklenirse şartlar oldukça zora girecektir.

Kaldı ki düğün sonrası elinizde kalan onca masa sandalye ne olacak, nereye konulacak sorunu da vardır.

Bu sebeple masa sandalye kiralama çok mantıklı bir seçenektir. Bir telefonla, gelecek misafirin sayısına veya sizin talebinize göre masa ve sandalye kiralama şirketi belirtilen adrese ve belirtilen tarihte teslimatı yapmaktadır. Size de düğünün diğer tatlı telaşlarını halletmek kalır.

 


Masa Sandalye Kiralamanın Avantajları Nedir?

Masa sandalye kiralama düğünler için maliyet azaltan önemli bir unsurdur. Sadece düğünler değildir insanların bir araya toplandığı durumlar. Mevlit, nişan, asker yemeği gibi eş dostun toplandığı durumlarda da masa sandalye kiralama büyük bir avantajdır. Bunun yanında maalesef acı günlerimiz de olmaktadır.


Cenazeler de kalabalık ortamlardır. Acınızın içerisinde birde taziye için gelen misafirlerin oturacağı masa sandalye ani bir ihtiyaç olmaktadır.

Böyle durumlarda masa sandalye kiralama hizmeti veren firma gelir belirtilen alanda masaları ve sandalyeleri yerleştirerek size büyük ölçüde rahatlık sağlar. Düğün veya diğer faaliyetlerinizin sonrasında masa sandalye kiralaması yapan firma gelir ve masa sandalyeleri toparlayarak sizi bu işlemlerden de kurtarmış olur.


 

Masa kiralama : Yuvarlak 10 kişilik 180 cm çapında banket masalar, 120×70 cm ölçülerinde dikdörtgen masalar, 80×140 cm ölçülerinde dikdörtgen masalar, 8 ve 10 kişilik kare masa kiralama hizmetleri.


 

Yuvarlak&Banket masa kiralama : 10 Kişilik ahşap yuvarlak yemek masalarıdır. Etkinlik alanında uygun yerlere kurulur ve beyaz saten örtü ile giydirilir. 4 Kişilik-6 kişilik dikdörtgen masa kiralama : 70×120 ve 80×140 cm ölçülerinde, 4 ve 6 kişilik dikdörtgen masalarıdır.

Etkinlik alanına kurulup isteğiniz doğrultusunda örtüler ile süslenir. Sandalye kiralama : Plastik sandalye, Lake ahşap sandalye, çeşitli renklerde tiffany sandalye.


 

Plastik sandalye kiralama : Kolsuz plastik sandalyeler etkinlik alanına kurulur. İsterseniz plastik sandalyeler saten örtülerle giydirilerek süslenir.


 

Katlanır lake sandalye kiralama: Ahşap, katlanabilir lake sandalyeler alana kurulur. Sandalyelerin oturma bölümlerinde minderleri mevcuttur.

İsterseniz sandalyelerin arkasını fiyonk bağlamalarla süsletebilirsiniz.


Tiffany sandalye kiralama : Altın sarısı ve gümüş grisi renklerinde şık tiffany sandalyeler etkinlik alanınıza kurulur. Talebinize göre tülle süsleme de yapılabilir.


 

Nikah masası kiralama: Düğün organizasyonlarında, nikahın kıyılması ve gelin damadın oturma masası olarak kullanması için temin edilir.

Deri veya lake taşlı nikah masası, yüksek gelin damat sandalyeleri, nikah memuru ve şahitler için oturma grupları ve masa çiçeğinden oluşur.

 


Kokteyl masası kiralama : Kokteyl masaları kokteyl organizasyonları için şirketimiz tarafından temin edilir.

Kokteyl masaları, bir diğer adıyla bistro masalar 110 cm yüksekliğinde, yuvarlak bar masalarıdır. Beyaz masa örtüleri ile giydirilir ve alt kısımdan tül fiyonkla bağlanarak süslenir.


 

Masa sandalye kiralama


Masa sandalye kiralama


Masa sandalye kiralama

Masa Sandalye Kiralama Fiyatları

# Hizmet Fiyat
1
10 kişilik Masa kiralama yuvarlak masa ve örtüsü)
150 TL
2 6 kişilik Dikdörtgen masa kiralama 150 TL
3 Tiffany sandalye kiralama 50 TL
4 İnci Napolyon sandalye 50 TL
5 Plastik Sandalye 30 TL
6
Şeffaf Sandalye Kiralama
60 TL
7
Gold Sandalye
50 TL
8
Gümüş Sandalye
50 TL
9
Kokteyl Masası Kiralama
150 TL
10
Siyah Napolyon sandalye kiralama
50 TL
11
Pleksi sandalye kiralama
60 TL
11
Hazeran sandalye kiralama
70 TL
11
Şamdan ve çiçeği
100 TL
11
Bar taburesi kiralama
80 TL
11
Bistro sandalye kiralama
80 TL
11
Nikah Masası Kiralama
1500 TL